Lahjakortti

(1 tuotearvio)

10,00 750,00 

Etkö keksi mitä antaisit lahjaksi? Epäröitkö oikean koon tai värin kanssa? Ei hätää, lahjakortti silkkikauppaan on aina varma valinta. Valittavana on useita eri summia. Erittäin helppo ja mieluinen lahja. Lahjakortti lähetetään vastaanottajalle sähköpostilla. Voit myös lähettää lahjakortin itsellesi ja tulostaa sen. Toimi näin mikäli mieluummin annat lahjakortin henkilökohtaisesti. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lue tarkemmat ohjeet tuotekuvauksesta alempana tällä samalla sivulla.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jos vastaanottajalla ei ole sähköpostia tai et ole tietoinen mikä se on, voit laittaa vastaanottajaksi itsesi. Nyt voit tulostaa lahjakortin ja antaa sen vastaanottajalle. Näin voit toimia myös silloin, jos et halua lähettää lahjakorttia heti. Jos siis haluat, että vastaanottaja saa lahjakorttisi sähköpostiinsa vasta vaikkapa viikon päästä, laita itsesi vastaanottajaksi. Nyt voit itse valita ajankohdan, koska välität lahjakortin oikealle vastaanottajalle.

Lahjakortin voi ottaa käyttöön syöttämällä kortissa oleva koodi ostoskorissa tai kassalla. Lahjakortti on kertakäyttöinen.

HUOM! Muista aina varmistaa, että vastaanottaja on varmasti saanut lahjakortin. Sähköpostiohjelmat saattavat tulkita lahjakortin roskapostiksi. Pyydä silloin vastaanottajaa tarkistamaan myös roskapostilaatikkonsa. Jos lahjakorttia ei siitäkään huolimatta löydy, ota yhteys meihin osoitteeseen info@laughingmilla.com ja lähetämme lahjakortin sinulle tai vastaanottajalle uudestaan.

Lahjakortti lähetetään heti, kun tilaus on käsitelty.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

LAHJAKORTILLA EI LUONTEENSA VUOKSI OLE PALAUTUSOIKEUTTA. SEN SIJAAN LAHJAKORTILLA OSTETUILLA TUOTTEILLA ON LUONNOLLISESTI NORMAALI PALAUTUSOIKEUS 14 PÄIVÄÄ.

Lisätiedot

Lahjakortin summa

10 €, 20 €, 50 €, 100 €, 200 €, 300 €, 500 €, 750 €

1 arvio tuotteelle Lahjakortti

  1. Marita (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvin toimi vaikka ensin vähän pelotti että mihin lahjakortti menee mutta kaikki onnistui.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TOP