silkkihanskat Laughing Milla Silkki
Silkkihanskat koko perheelle – Musta

Laadukkaat silkkihanskat ovat erinomaisia mm. hiihto- tai ajohanskojen alle, työhanskojen alle tai sellaisenaan käytettäviksi. Silkki tunnetusti hoitaa ihoa ja vaikka hanskat ovat ohuet, antavat ne lämpöä ja suojaa. Silkkihanskat myös siirtävät mahdollisen kosteuden ulospäin jättäen ihon kuivaksi ja lämpimäksi. Huom! Reilu koko.

not rated 15,90  Valitse vaihtoehdoista
kosteuttavat silkkihanskat Laughing Milla Silkki
Kosteuttavat silkkihanskat

Kosteuttavat silkkihanskat ovat 100 % silkkiä. Tehostaaksesi silkin parantavia vaikutuksia, käytä käsirasvaa ja vedä kosteuttavat silkkihanskat käteesi yöksi. Hanskat auttavat rasvan ja silkin vaikutuksen tunkeutumaan syvälle ihoon tehden ihon ihanan pehmeäksi. Erityisen tehokkaat henkilöille, joilla on halkeileva iho tai niveltulehdus. Helpottaa kutinaa ja kaunistaa käsiä yön aikana. Sopii käytettäväksi myös päivisin. Auttaa myös kylmiin sormiin esimerkiksi tietokoneella työskenneltäessä. Erinomaiset myös muiden hanskojen alla. Yksi koko.

15,90  Lisää ostoskoriin
silkkihanskat norsunluu
silkkihanskat valkoinen
Silkkihanskat koko perheelle – Norsunluu

Laadukkaat silkkihanskat ovat erinomaisia mm. hiihto- tai ajohanskojen alle, työhanskojen alle tai sellaisenaan käytettäviksi. Silkki tunnetusti hoitaa ihoa ja vaikka hanskat ovat ohuet, antavat ne lämpöä ja suojaa. Silkkihanskat myös siirtävät mahdollisen kosteuden ulospäin jättäen ihon kuivaksi ja lämpimäksi. Huom! Reilu koko. Mustista silkkihanskoista löytyy enemmän kokovaihtoehtjoa.

not rated 15,90  Valitse vaihtoehdoista