Toimitusehdot

Laughing Milla toimitusehdot

Voimassa 01.11.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Light Tide Productions Oy Ltd / Laughing Milla y-tunnus 2710723-8. Myymme tuotteita Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://silkki.aughingmilla.com/ .

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa verkkopankilla, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Kaikki maksuliikenne tapahtuu Klarnan kautta. Lisätietoja Klarnasta saat sivulta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/.

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Ennen klo 14 tehdyt tilaukset ehtivät saman päivän lähetykseen. Toimitusaika on yleensä noin 1-2 päivää. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan, toimitusaika on noin 7-10 päivää.

Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan yrityksen sivuilla aina erikseen.

Toimitustapa ja toimituskulut

Ennen klo 14 tehdyt tilaukset lähetämme samana arkipäivänä, tai seuraavana arkipäivänä mikäli on viikonloppu, pyhä tai vastaava.

Toimituskulut 6,80 € sisältävät posti- ja pakkauskulut.  Yli 150 euron tilauksissa ilmainen toimitus. Mikäli tilaat samassa yhteydessä tuotteita sekä silkkiosastolta, että palapeliosastolta, veloitetaan sinulta vain yhdet toimituskulut. Laita lisätietoihin maininta, että olet tilannut kummaltakin osastoltamme. Maksu veloitetaan ensin, mutta toinen toimitusmaksu palautetaan tilauksen käsittelyn yhteydessä. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

pankkitilinumerosi

sekä kopio Laughing Millan tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Light Tide Productions Oy Ltd/Laughing Milla

Lumivaarantie 11

65370 Vaasa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@laughingmilla.com tai postitse:

Light Tide Productions Oy Ltd/Laughing Milla

Lumivaarantie 11

65370 Vaasa

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Kaikki oikeudet tuotteisiin pidätetään. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Laughing Milla käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

2 thoughts on “Toimitusehdot

 1. Hei.

  Kertoisitko onko silkkikerrastojen koot reiluja vai pienehköjä? Osaisi tilata paremmin sopivat.
  Olen 162 pitkä ja mutta mallia omenavartalo. 🙂

  1. Hei Anu,

   Kiitos viestistäsi 🙂 Koot ovat olleet ”melko normaaleja”. Mutta esimerkiksi kun itselläni tuppaa olemaan hieman leveänpuoleinen takapuoli, niin valitsen aina isomman koon vaikka pituudesta riittäisikin pienempi 😀 Kummatkin todennäköisesti käy sinulle, mutta isompi koko saattaa olla mukavampi päällä.

   Oikein rauhallista viikonloppua!

   Terv. Johanna Milla Aalto, TJ
   Laughing Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *